Η «βολική» Ρούλα

Του Μιχάλη Τζανάκη

Τελικά μια ο «Μπάμπης»  ο πιλότος, μια η «Ρούλα» η Μήδεια, βολεύεται μια χαρά η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον στο κομμάτι της αποφόρτισής της από τον αγώνα επιβίωσης που δίνει καθημερινά, αλλά και στο διαρκή αγώνα της απενεχοποίησής της από την αφασία που την διακρίνει!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να παίρνουν και κάποιες ανάσες οι Πορτοσάλτηδες και οι Αδώνηδες από τις καθημερινές πρωινές «διαλέξεις» που δίνουν στα κανάλια –που ειρήσθω εν παρόδω καταγγέλονται από διεθνείς οργανισμούς ως πλήρως εξαρτώμενα και χειραγωγούμενα.

Έρχεται λοιπόν ο «θρίαμβος» της ελληνικής κοινωνίας που κατατρόπωσε την Ρούλα, ανακαλύπτοντας την χρησιμότητα της θανατικής ποινής και της γκιλοτίνας! Έπεται ο «θρίαμβος» του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας που σε επίδειξη βαυκαλισμού δηλώνει δημοσίως ότι «δικαιώθηκε»! Κάποιοι ολιγότερο ευφυείς βέβαια δεν κατανοούν ως προς τι δικαιώθηκε; Μήπως έπρεπε να εξοντώσει άλλα τρία παιδιά για να εξωτερικεύσουν  τις ανησυχίες και τις υπόνοιές  τους; «Θρίαμβος» για τους ιατροδικαστές που εντόπισαν την ουσία κεταμίνη, που όπως χαρακτηριστικά λένε θα μπορούσε η ποσότητά της να σκοτώσει μέχρι και ελέφαντα! Μεγάλος «θρίαμβος» και της δημοσιογραφίας που φτιάχνει το «προφίλ» της Ρούλας κατά που της πρέπει, παίρνοντας κι αυτή η έρμη –η δημοσιογραφία- μια ανάσα από το πλιάτσικο που γίνεται στην ελληνική κοινωνία και τον κίνδυνο να μείνουν τα νοικοκυριά χωρίς τρόφιμα και καύσιμα στο προσεχές διάστημα!

Μεγάλος «θρίαμβος» των ψυχολόγων, κοινωνιολόγων, φυσιογνωμιστών και λοιπών τηλεοπτικών «επιστημόνων» που ευθύς εξαρχής είχαν εντοπίσει τα εγκληματικά χαρακτηριστικά της Ρούλας και του σογιού της όλου, αλλά περίμεναν υπομονετικά να «δέσει» το κατηγορητήριο! Αλλά «θρίαμβος» και για τους  πάσης φύσεως «αναλυτές» που δηλώνουν σοκαρισμένοι από την σαπίλα της κοινωνίας, γιατί ξαφνικά αυτή γεννά τέτοιου είδους τέρατα, παρά την διαπαιδαγώγησή της στις αρχές της ηθικής και της σύνεσης!

Το μόνο ίσως που δεν «βόλεψε» η Ρούλα, είναι ότι είναι ελληνίδα και χριστιανή ορθόδοξη, αφού οι τερατώδεις πράξεις της, εφόσον επιβεβαιωθούν όπως όλα δείχνουν, θα βόλευε περισσότερο να είναι να είναι αλλοεθνής και αλλόδοξη, ώστε ο όχλος να είναι ακόμα πιο «αγανακτισμένος» και ακόμα πιο «έξαλλος» και στους αναλυτές να προστεθούν και άλλοι, αλλά φεύ, δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα δικά μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί